Dreambox 800 HD se bij Laptop Accu-hoek

Dreambox 800 HD se bij Laptop Accu-hoek

De Dreambox 800 HD se, een product voor iedere consument

De Duitse Firma Dream Multimedia bracht in 2005 de eerste Dreambox op de markt. Sindsdien is de vraag naar het product aanzienlijk gegroeid. Maak nu kennis met de veelzijdige Dreambox 800 HD se. Laptop Accu-hoek verkoopt de nieuwe Dreambox 800 HD se naast vele andere zend-en-ontvangsttoepassingen voor het televisiescherm.

Wat kan de Dreambox allemaal?

De Dreambox 800 HD se is een ongelofelijk veelzijdig product. Ook is de gebruiksvriendelijkheid verstrekkend. Met de Dreambox 800 HD kunt u niet alleen diverse betaalzenders ontvangen. Ook satelliet en kabel zijn mogelijkheden die uitvoerbaar zijn met de Dreambox 800 HD se. Naast Satelliet, kabel en andere manieren van ontvangst, werkt de Dreambox ook via uw Wifi verbinding. De Dreambox is ook te gebruiken als video recorder.

De Dreambox beschikt de over een intern geheugen van 64 MB. Een van de meest gebruiksvriendelijke mogelijkheden van de Dreambox 800 HD se, is dat u zelf de programmering kunt installeren. Er zitten geen voorgeprogrammeerde applicaties op de Dreambox, waardoor u hem geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunDreambox 800 HD se bij Laptop Accu-hoekt instellingen. Het werkgeheugen is 256 MB. Dankzij deze grote capaciteit, kunt u met gemak meerdere programma’s en applicaties tegelijk laten lopen. Ook is het mogelijk om programma’s op de nemen terwijl het apparaat in de stand-by modus staat.
Daarnaast heeft de Box ook veelzijdige toepassingspoorten. U kunt de Dreambox naar wens aanpassen en uitrusten met twee extra Media kaarten om uw digitale bibliotheek gemakkelijk over te kunnen zetten naar uw televisie. Ook zijn er extra USB poorten aanwezig en twee poorten voor kaarten van abonnementen van digitale providers.

De zwarte Dreambox heeft een ontzettend modieus en onderscheidend uiterlijk. Toch past ze bij elke stijl huiskamer inrichting.

U kunt de Dreambox 800 HD se van hoogwaardige kwaliteit bestellen via onze webshop. Wanneer u er een besteld voor vijf uur ‘s middags op een doordeweekse dag, garanderen wij dat u hem de volgende dag al in huis heeft. Deze snelle service brengt geen extra hoge kosten met zich mee.