Dreambox zonder schotel

Dreambox zonder schotel

Televisie kijken zonder schotel met de Dreambox

Een Dreambox zonder schotel is het meest gebruiksvriendelijke device dat u kunt gebruiken voor uw televisie. Het is vele malen goedkoper dan digitale en interactieve providers. Een van de redenen is omdat de Dreambox simpelweg gebruikt maakt van de Wifi verbinding, en u dus geen andere kabels en andere verplichtingen heeft. Ook komt een Dreambox zonder schotel. Schotels zijn groot en ontsieren vaak het uiterlijk van uw huis en/of tuin. Door een Dreambox zonder schotel aan te schaffen, ontwijkt u deze potsierlijke uitstraling. Maar een schotel is vaak erg goedkoop in vergelijking met andere producten. De Dreambox zonder schotel lost dit probleem gemakkelijk op. U kunt goedkoop televisie kijken en krijgt dezelfde nationale en internationale zenders als wanneer u een schotel koopt.

Een Dreambox zonder schotel geeft u ook de mogelijkheid om-net als bij een laptop of computer-zelf de programmering van uw systeem in te richten. Dit kan onder andere door middel van applicaties en gadgets. Het verschil met computers, is dat u met een Dreambox zonder schotel gemakkelijk kunt genieten van uw favoriete series, kanalen en films op het grote scherm van uw TV.Dreambox zonder schotel

Een Dreambox zonder schotel heeft gigantische capaciteiten. Het werkgeheugen van de Dreambox zonder schotel is 256 MB, wat betekend dat een Dreambox ontzettend snel kan reageren op de opdrachten die u geeft en ook gemakkelijk meerdere applicaties tegelijkertijd kan draaien. Het flashgeheugen van de Dreambox is het geheugen wat u kunt gebruiken om uw eigen bestanden op te plaatsen. Dit is 64 MB bij de Dreambox, wat betekend dat u een gezonde verzameling films of afleveringen van uw favoriete serie op de harde schijf van de Dreambox kunt installeren. Of vele programma’s kunt opnemen om later te kunnen terugkijken. Indien u een nog groter geheugen wenst, kun u ook altijd een extra Mediakaart invoeren in de Dreambox.

De Dreambox heeft daarnaast ook nog vele andere mogelijkheden voor extenties en toepassingen. U kun bijvoorbeeld de afstandsbediening vervangen voor een muis en toetsenbord of een game-console. TV kijken, zoals u dat wilt, volgens u comfort. U kunt de Dreambox kopen in onze webshop.