VU plus solo 2 met Smartcard bij laptopaccuhoek

VU plus solo 2 met Smartcard

De VU plus solo 2 bij Laptopaccuhoek

Nieuwsgierig naar de VU plus solo 2? Laptopaccuhoek verschaft u informatie over het product,u kunt ook de VU plus solo 2 bestellen. En dat niet alleen, want Laptopaccuhoek beschikt ook over een eigen technische helpdesk, waar u terecht kunt met al uw vragen over de VU plus solo 2. Wanneer u bij ons op een werkdag voor 17.00 uur de VU plus solo 2 besteld, garanderen wij u dat u deze de volgende dag al in huis heeft.

Wat is er zo speciaal aan de VU plus solo 2 ?VU plus solo 2 met Smartcard bij laptopaccuhoek

De VU plus solo 2 is een prachtig modern uitziend, minimalistisch zwart kastje dat zorgt voor de ontvangst van uw televisie. De VU+ solo 2 is een veelzijdige televisie ontvanger van het merk Linux. Het heeft 1 GB aan RAM-geheugen en wel 256 MB aan eigen geheugen! Dit eigen geheugen maakt het mogelijk om eigen apps en Media op te slaan.
Ook is de VU plus solo 2 ontzettend veelzijdig. Er zitten namelijk ontzettend veel verschillende poorten op deze Linux box. Hieronder vallen onder andere twee ingangen voor een smartcard, drie USB-poorten en een Etheraansluiting.
U kunt de Linux Vu plus solo gebruikten voor zowel Audio and Video-ervaringen.

Bij bestelling van de VU solo 2 box, krijgt u bij Laptopaccu-hoek een Smartcard erbij voor ontvangst van zowel satelliet als Digitenne, waardoor u een groot aantal aan verschillende Europese zenders kunt ontvangen, van sportzenders tot filmmarathons, de VU plus box biedt u hier toegang tot.
Daarnaast is er nog een extra mogelijkheid wanneer u overgaat tot aanschaf van dit product. U kunt namelijk deelnemen aan een fenomeen genaamd ‘cardsharing’. Maar wees voorzichtig, want cardsharing is alleen legaal wanneer u uw kaart deelt met anderen binnen uw eigen huishouden/van uw eigen adres. Op het moment dat u uw kaart gaat deze met derden die niet gebruik maken van de kaart vanaf uw adres, maakt u kans op een boete van de overheid.

Bent u nieuwsgierig naar de Veelzijdige televisie ontvanger van Linux? Bezoek dan onze website en bekijk het aanbod op de productpagina.