VUplus duo De VUplus duo Blackbox van Linux

De VUplus duo “Blackbox” van Linux

Laptopaccu-hoek biedt u de VUplus duo

De VUplus duo  “Blackbox” van Linux is een ontzettend veelzijdige ontvanger voor Digitenne, Kabel én Satelliet. De VUplus duo is HD-ready en betovert u met een belevingservaring die realistischer is dan ooit tevoren. Het scherm zal u laten denken dat u zelf in het stadion van het Wimbledon of het WK voetbal zit, of deel bent van de wereld waarin uw film zich afspeelt, zoals de 3D beleving die u met de film Avatar mocht ervaren.VUplus duo De VUplus duo Blackbox van Linux

De VUplus duo biedt veel support en heeft een opensource nature. Dit laatste betekent dat u uw ontvangst kun delen met andere gebruikers die op uw adres wonen. Wees erop gewaakt dat het delen van uw kaart(en) met anderen dan op uw eigen adres, niet voorkomt. Dit kan namelijk een fikse boete van de overheid opleveren.
Een klein nadeel van de VUplus duo is dat deze geen standby-knop heeft, maar de box kan zichzelf wel in deze slaapstand zetten. Hier staat tegenover dat, wanneer de VUplus duo in de slaapstand overgaat, deze wel door blijft gaan met het opnemen van films en downloaden van apps indien u hiermee bezig was. Er gaan dus geen gegevens verloren. Ook kan de Blackbox tot wel 16 kanalen tegelijkertijd opnemen.
Met de VUplus duo kunt u gebruik maken van tot wel download-free 70 plug-ins die de functionaliteit van het systeem bevorderen. Dit gaat van image viewer voor apps als uw email, tot een web-interface. Ook kunt u multi-media overzetten op het interne Flash-geheugen van de Blackbox. De processor van 1300 MHz kan dit allemaal goed verwerken en blijft optimaal werken.

Vele opties met de blackbox

Er zijn nog vele andere opties mogelijk met de Blackbox van Linux. Meer informatie over de toepassingen en het aantal USB, kaart en plug-in poorten vind u bij de productinformatie van het product in onze webshop. Heeft u nog andere vragen of komt u er niet uit hoe u de Blackbox moet installeren of gebruiken? Dan kunt u 7 dagen per week contact opnemen met onze gratis technische helpdesk. Het telefoonnummer van onze klantenservice staat onder onze contactgegevens.